Healing

Healing är ett underbart redskap som går att använda på så oändligt många olika sätt!

För några år sedan fanns det 42 olika dokumenterade typer av healing, alla med sina egna tekniker, skapade av begåvade grundare som var och en på sitt sätt önskat sprida kunskapen om hur man på bästa sätt kan hjälpa sina medmänniskor att må bättre. Hur många healingtyper det finns idag vet jag inte, men det är troligen betydligt fler eftersom intresset för äkta välmående sprids explosionsartat på vår planet i dessa spännande tider!

Just nu arbetar jag huvudsakligen med två olika typer av healing. Den ena är en så kallad ”hands on” healing och utgår ifrån de läror den stora Cypriotiske läraren Daskalos grundade under sin tid bland oss. Du kan läsa mer om denna under rubriken ”I Lokal”. Den andra typen utövas i princip helt i din aura, mestadels utan kroppskontakt. Denna variant kallad ”Reconnective healing” grundades av den amerikanske kiropraktorn och healern Dr. Eric Pearl. Med hänsyn till gällande regelverk runt denna healingvariant så har jag valt att presentera denna närmare på en helt egen webbplats som heter Heal4life.

Min åsikt och erfarenhet är att man inte kan peka ut någon speciell healingform som är bättre eller sämre än någon annan. Hur bra healingen känns fungera är helt individuellt både för den som arbetar som healer och den som tar emot healingen. Det gäller alltså för den som utövar healing att hitta den eller de former som känns bäst att jobba med. Och du som söker behandling kan göra klokt i att ta dig tiden att prova dig fram till den healer eller healingtyp som du upplever har den mest positiva inverkan på just dig.

 

 

Healing Umeå

Healing i min lokal i Umeå