Lokal

All lokal healing utför jag i min lokal på Kungsgatan 42 i Umeå.

En behandling tar c:a 30-45 min. Tänk gärna på att bära bekväma kläder så du lättare kan slappna av under behandlingen. Ta gärna med en extra kofta eller tröja, då många kan känna sig en aning frusna efter healingen. Vissa reagerar dock på motsatt sätt och är helt genomvarma efter avslutad behandling.

Före behandlingens början sätter vi oss ned några minuter så du får möjlighet att berätta lite för mig om dig själv och varför du önskar en healingbehandling. Under själva behandlingen undviker vi konversationer så jag kan hålla maximalt fokus på det jag arbetar med. Efteråt är du välkommen att kommentera eventuella upplevelser eller tankar som kommit till dig under healingen.

 

Under behandlingen ligger du på rygg på en behandlingsbänk. Huvudkudde och knäkudde finns tillgängligt om så önskas.

Det är viktigt att dricka rikligt i samband med en behandling. Vatten kommer att finnas framme så du kan dricka lite före, men framförallt efter behandlingen. Fortsätt gärna dricka lite extra resten av dagen om du har möjlighet.

I vissa fall kan en serie av behandlingar vara att föredra för maximalt resultat. Då rekommenderas en behandling varannan vecka under den första tiden, därefter ökas tiden till en behandling var tredje vecka.

 

Priser:

1 Healing 550,00 kr
3 Healings 1 450,00 kr
5 Healings 2 100,00 kr

För närvarande gäller kontantbetalning, Swish eller förhandsbetalning till bankkonto.