Om mig

healer soul body fusion practitioner

Jim

Mitt namn är Jim Frank och jag är född 1966 i Vindelns kommun där jag fortfarande bor kvar med min familj och våra fem katter.

Jag fascineras av många olika delar av det andliga och mediala, men grunden för mig är väl just möjligheten att både kunna hjälpa andra att må bättre och samtidigt få må riktigt bra själv.

Under senaste decenniet så har jag gått ett antal intressanta kurser med andlig och medial inriktning och dessutom studerat mängder med andlig litteratur. Detta har gett mig otroligt mycket och idag jobbar jag så mycket jag kan inom det mediala.

Vetenskap är också något som fångat mitt intresse, allt ifrån riktigt gammal kunskap till dagens kvantfysik. Riktigt roligt blir det när man märker att gammal kunskap och ny vetenskap kommer till samma slutsatser, eller att de senaste forskningsrönen börjar kunna förklara de andliga principerna på ett vetenskapligt sätt. Förhoppningsvis kan andlighet och vetenskap äntligen börja närma sig varandra, då tror jag vi kan börja se riktigt stora framsteg!

Vad gäller religioner så tillhör jag ingen kyrka eller samfund. I de stora religionernas grundtexter kan man finna stora sanningar, men när jag ser på hur religionerna framför dessa budskap idag så känner jag inte att jag helhjärtat vill tillhöra varken den ena eller den andra. Någon sa en gång att den som är religiös tror på någon annans upplevelser medan den som är spirituell tror på sina egna upplevelser, och utifrån den tanken så är jag nog mest spirituell.

Min förhoppning är att du som läser detta ska hitta något intressant på min sida och kanske även bli nyfiken på att prova en healing eller en reading. Eller varför inte få lite hjälp att märka ut currylinjerna i ditt hem? Jag står mer än gärna till din tjänst, det är ju detta jag älskar att hålla på med!

Ha en trevlig och avstressad stund på min webbplats!

/ Jim

PS. Söker du Reconnective Healing® eller The Reconnection®? Då är du välkommen till min andra webbplats Heal4life! DS.

Heal4life logga

Välkommen till Heal4life!

Gott Nytt År alla nya och gamla klienter!