Tarot

tarotkort reading umeå

Tarotkort Rosenkors

Som du kan förstå av namnet så använder jag mig av Tarotkort som stöd till denna typ av reading.

En Tarotkortlek är en speciell typ av kortlek som anses härstamma från 1400-talets Italien och som passar extra bra för readings eftersom den innehåller 22 extra trumfkort jämfört med en vanlig spelkortlek. Fler kort med mer detaljerade symboler ger en större hjälp till den som läser korten.

Traditionen att använda Tarotkorten till Readings och spådomar är över 300 år gammal och det fungerar precis lika bra idag. Jag gör ett antal olika typer av läggningar beroende på de frågeställningar jag får och jag skiftar mellan två olika typer av Tarotlekar som jag upplever ger mig olika former av information. Den ena ger kortare tydligare och rakare svar medans den andra är bättre om man vill gå på djupet med en enskild fråga.

Tarot Reading gör jag både på plats med klient samt på distans. Reading på plats sker företrädesvis i min lokal på Kungsgatan 42 i Umeå, men kan även ske i klientens hem efter överenskommelse.

Vid distans Reading kan du antingen finnas med via Skype medans jag lägger, eller så gör jag min läggning i enskildhet och mailar dig sedan resultatet med foto över läggningen samt utförliga texter för vad jag ser i varje kort.

I samtliga fall gäller att jag helst ser att jag får bli så lite styrd som möjligt av klienten. Har du en specifik fråga, spara gärna den tills slutet av readingen och har du kommentarer till det jag säger, så gäller detsamma med dem. Allt för att din reading ska bli så korrekt som möjligt och förbli ofärgad av hur jag uppfattar din röst, ditt kroppsspråk eller annat som kan påverka mitt undermedvetna och därmed resultatet av Tarotläsningen.

Priser:

Tarotreading på plats i lokal 500,00 kr
Tarotreading på distans 400,00 kr

 

 

tarotläggning

Tarotläggning

Exempel på enkel läggning med klassisk Tarotlek