Distans

Bor du långt ifrån min healinglokal? Eller har du kanske svårt att förflytta dig av en eller annan anledning? Kanske är det svårt att hitta en lämplig tid för att komma in för en behandling? I så fall är distanshealing definitivt något för dig!

En distanshealing går till på liknande sätt som healing i lokal. Skillnaden är att du ligger hemma när du tar emot behandlingen och jag sänder den ifrån min healinglokal alternativt från ett avskilt rum i mitt hem.

Fortfarande bör du gärna bära bekväma kläder och ha en tröja till hands ifall du blir frusen efteråt. Se till att lägga dig så bekvämt som möjligt och slappna av helt. Telefonen bör vara avslagen eller åtminstone satt på ljudlös.

När du beställer en distanshealing så kommer vi överens om datum och tid. Jag hör av mig till dig helst via sms när det är 10 min kvar tills behandlingen börjar, för att försäkra mig om att du inte glömt tiden och att du är redo att ta emot.

Efter avslutad behandling skickar jag ännu ett sms som bekräftelse på att jag är klar. Behandlingen tar 30-45 min. Ligg gärna kvar åtminstone en kvart extra, energierna fortsätter att jobba även efter att jag slutat sända aktivt. Ignorera gärna att försöka se när jag skickar mitt avslutande sms så du inte ligger spänd och tittar på klockan eller mobilen, det kan lätt motverka behandlingens syfte. Du kan läsa när du vaknat till i lugn o ro istället.

Varmt välkommen att beställa en distanshealing! Mina kontaktuppgifter hittar du här.

 

Priser:

1 Distanshealing 350,00 kr
3 Distanshealings 950,00 kr
5 Healings 1 550,00 kr

För närvarande gäller Swish eller förhandsbetalning till bankkonto.