Starta en blogg kanske?

Jim funderar

I egna tankar

Visst är det skönt att ibland sitta djupt försjunken i sina egna tankar och funderingar så man knappt märker av vad som försiggår i världen omkring en! Särskilt sommartid givetvis när man kan njuta av sol, ljumma vindar och fågelsång samtidigt. Men så småningom kan man ändå komma till den punken då det vore trevligt att dela med sig av sina tankar och samtidigt få höra andras åsikter om det man suttit och funderat om. Har man familj så går man troligtvis till dom först och bollar lite tankar. Sedan blir det med sina närmaste vänner. Men nyfikenheten smyger sig på ändå, vad tänker och tycker andra människor då? Ja ett sätt att ta reda på detta är ju givetvis att starta en blogg. Jag har själv aldrig sett mig som en blogg-människa, jag har ju varken tiden eller uttrycksförmågan som krävs har jag tänkt. Men hur ska man veta säkert om man inte provar? Sagt o gjort, idag startar jag en blogg här på min nya webbplats Soulinvest! Alla som vill är välkomna med kommentarer och förslag på blogg ämnen!

Då jag ju är nyfiken på det mesta här i livet så kan både inlägg och kommentarer få handla om lite av varje. Men jag har ju en förkärlek för andlighet och medialitet likaväl som för vetenskap och hälsa, så gissningsvis så kommer en hel del av inläggen att handla om något sådant. Små visdomsord som man antingen kläckt själv eller lånat av andra kommer säkert också att utgöra en del av bloggandet har jag på känn.

Hursomhelst så hälsar jag alla välkomna till såväl min nya webbplats som min nya blogg! Jag ser fram emot att ni delar med er av spontana tankar och kommentarer om precis det ni har på hjärtat här och nu!

/ Jim

Kommentera